High point view from Svendborgsund bridge in Svendborg. Urban area in Svendborg. Detached houses close to the sea "Svendborgsund"

Bolighandler

Som din boligadvokat kan vi rådgive dig om alle juridiske aspekter i forbindelse med køb eller salg af fast ejendom, samt ny-, om- eller tilbygning.

Vi står altid parate til at hjælpe dig, når du har brug for det og sørger for en hurtig sagsbehandling og ekspedition, hvis der er behov for det.

Vi tilbyder konkurrencedygtige, faste priser.

Boligrådgivning til alle

Hos Schultz Advokater får du en kompetent boligadvokat til en konkurrencedygtig pris. Vi yder professionel boligrådgivning til både private og erhvervsdrivende.

Erfaren og bredt funderet boligadvokat

Med mange års erfaring som boligadvokater kan vi rådgive dig om alle juridiske forhold i forbindelse med køb og salg af fast ejendom. Vi tilbyder gerne et møde for at gennemgå papirerne, og med kontorer i henholdsvis Hillerød og København er vi fleksible i relation til mødeafholdelse og afholder det også gerne hjemme hos dig.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

  • Rådgivning i forbindelse med køb og salg af ejer- og andelsboliger
  • Gennemgang af købsaftale og tilstandsrapport
  • Udarbejdelse af købsaftale, skøde og refusionsopgørelse
  • Tinglysning af skøde
  • Rådgivning vedrørende finansiering/gældsovertagelse samt kontakt til bank/realkreditinstitut
  • Kontakt til ejendomsmægler

Hvis du efter overtagelse af fast ejendom opdager fejl eller mangler, kan vi som boligadvokater også rådgive dig i forhold til din ejerskifteforsikring, hjælpe med indgåelse af forlig, sørge for syn og skøn samt assistere ved en eventuel retssag.

Endelig tilbyder vi rådgivning til andelsboligforeninger i relation til driften, yder rådgivning til købere af ejendomsprojekter og ejendomsudviklere og hjælper med udarbejdelse af entreprisekontrakter.

Har du brug for rådgivning i forbindelse med boligudlejning, kan vi også hjælpe dig.

Hurtig sagsbehandling ved salg og køb af fast ejendom

Ved køb og salg af fast ejendom skal tingene nogle gange gå stærkt. Hos os får du en fleksibel og effektiv boligadvokat, der er tilgængelig og reagerer hurtigt, når der er brug for det. Det er dog vigtigt, at du kontakter os så tidligt som muligt i forløbet, så vi kan give dig den bedst mulige rådgivning, når alle handlemuligheder fortsat er åbne.